Friday, May 21, 2004

Wahoo..penatnyerr !!

Today..pegi lunch kat PBD aka Pusat Bandar Damansara..itupun..setelah dana, rina yakin yg diorg nak bertukar selera kejap..n sanggup tunggu bas..luckily..tak tunggu lame pun..sampai jek kat sane..agak t'kejutlaa..tgk suasana kat situ..rupe2nye inilah keadaanye kalo ari jumaat..agak meriah..n byk kedai2 kecik cam baazar kat situ..huh..pitih plak tadek..kalo ade mau jugak angkat sepasang baju kurung..murah maaa..40 hinggit jek..haha..then..kitorg makan western ari nie..ina lamb chop..dana..fish n chip while me..chicken chop..not bad laa..though diorg tersilap buh kuah..harga?? ermm..aku kena charge 9.80..murah ke mahal tu?? aku pun tataulaa..pas abis makan..kami sambung jln2..n sempatlaa beli gule2 RM1 dpt 23biji..rina kalo boleh nak angkut sume Hi Sour..kehkehkeh..ermm..byk gak arr baju2 yg comel dan tak comel..kami komen..tp tadek satupun yg kami beli..ermm..later kami turun bukit pi jejantas..n then elok2 je turun jejantas..feeder bus lalu..mak aii..jauh jugaklaa jarak kami ngan bus stand tu..dahlaa ngan baju kurung..nak lari ke?? huhu..tp nak tak nak terpakselaa kami berlari2 anak tp still penuh kesopanan..sbbnye bas tu tunggu kami!! alahai..baik sungguh ati driver tu..miahahah..yela..maunye nak kena tunggu lg 30 minit utk the next bus..hahhaa..mmg semputlaaa..rasenye cam byk gar arr kalori lunch td terbakar..hahaha..papepun..puas ati arr..next week pegi lagi kot..but hopefully dana tak terlupe nak bawak digicam die skali..hehe..

1 comment:

rina said...

kurus sket aku,walaupon aku kenyang mkn lambchop masa tu..heh