Saturday, May 15, 2010

fake tp mcm ori

ape perasaan anda bila tgh jalan2 di shopping mall tiba2 ditegur oleh a stranger yang bertanyakan perihal bag anda? hahah..

aku rase terkejut (n ade sedikit bangga laa ek)bila ade sorang adik nie g kat aku n tanye kat mane aku beli bag coach biru yang aku sdg pakai haritu.. aku terus cakap. ."nie bukan ori dik" (malu gak arr..tp sbb tanak bg harapan palsu kat adik tu, aku berterus teranglaa)..

dgn muke kecewa adik tu pegang2 beg aku n cakap "laa ye ke..tp betul2 mcm ori ni, mane akak dpt?" haha..aku tgk budak tu pakai bag coach gak..so aku saspek dak tu dak petronas..sbb aku slalu link kan dah petronas dgn honda/toyota + coach + la senza (ape kena mengena ek)..

"akak beli kat penang, rm100 lebih je" aku jawab pendek je, sambil berharap budak tu berpuas ati dan blah..spy aku leh sambung usha barang2 kat cold storage..

"ooh ye ke..cantik beg nie kak"..kata2 terakhir adik tu sebelum blah..

aku? berbaloi2 aku beli bag tu..

2 comments:

rina said...

adakah ini yg kita pilih sama2 tu???
mmg berbaloiii

naTea said...

ya betul..mmg berbaloi..tak perlu berbelanja sampai riban2..though org kate feel tak same..but who cares..as long it didnt burnt out my pockets.. :)