Monday, May 26, 2008

RM1000 punye cite..

ade satu hari tu..aku nak kuarkan duit around rm1k kat atm di sebuah shopping mall yg berhampiran ngan opis aku..igt nak shopping2+bayar balik hutang mak sepanjang bercuti kerja selama 6 bulan..tp..nak dijadikan cite..mase nak kuarkan duit tu..duitnye tak kuar2..mesin ATM tu siap hang n then tetibe restart..aku mmg dah cuak..satunye sbb ramai gile org kat belakang..pas dah tggu2 tu..tetibe atm tu hang balik n terus jd perkhidmatan tergendala..aisehh..aku dah tak tau nak buat ape..mmg panik..pastu aku cek kat atm sebelah..n mmg betullah.transaction tu diorg dah taken up..pas aku konfirm duit tu mmg takan kuar, aku terus g balik opis..n try call bank tu..pas 3 kali try + dah siap wat komplen kat website die..baru aku dpt tembusi line customer service tu..n alhamdulillah..diorg kate duit tu boleh dikreditkan balik..tp around 2 weeks gak laa baru duit tu masuk balik..soo..since that day..aku mmg dah tak berani nak kuar rm 1000 skaligus..kuar skit2..

1 comment:

ella said...

wah! nak kuar seribu tu utk bershoppin. kaye giler....

in 2 weeks time, cik namo kena la blanja aku mkn kek secret recipe. yay!