Tuesday, June 01, 2010

. . . .

aku jelik bile naik bas . .

1. mamat bangla indon mahupun satu malaysia berebut tpt duduk dgn pompuan
2. budak2 sekolah pompuan yg gedik gile bile dak2 laki sekolah naik bas

sib baik ni bukan senario yg aku kena hadapi hari2 . .tp skali skala bila terkena . .huh . .

2 comments:

ella said...

No 1 tu aku agree sgt!!! Even dulu aku naik lrt pon, byk je lelaki2 1 mesia ni berebut masuk lrt tolak2 dgn pompuan pastu berebut nak duduk. Lemah gilerrrr....

naDia said...

situasi no.1 tu berlaku dimana2 public transport. paling latest, mase aku duk belakang dlm bas ade oku nie naik bas, sume laki2 yg duk depan tu seriusli leh tgk je n buat bodoh, akhirnye ade sorang kakak nie die bangun n bg tmpt duduk die.. iskk..tak malu ke laki2 skang?