Friday, May 22, 2009

Study leaves = holiday break

I'll be officially start my study break from tomorrow till 3rd june 2009. after the 6 months of hectic n tiring job assignment, this is the most awaited break. as i'm on tight budget, i'm not planning for any travelling activities. but so far, this what i'd plan for the break:

sat: fitness + watch movie + icarly+grey's + study
sun: study
mon,tues,thurs, fri, sat:fitness+study
wed: study
sat: fitness + watch movie + icarly+grey's + study
sun: study
mon:fitness+study
tues:study
wed: exam

3 comments:

noorina said...

baru ingat nak gi ajak mkn tu on 30th..ko nak exam plak..lupe..

naTea said...

eh..boleh je..kire rilis stress la..tp kena lepas abis training session aku..around 2++..ok?

noorina said...

huhu..ibu mengandung tu mengidam ikan bakar n nasik lemak la..which dia kata nak mkn kat UMBAI!!!
Jauh gile n gile ke nak mkn sampai ke melaka haha..so aku suggest Klang je..(jauh gak tp tak sejauh umbai)..
What say u?
p/s: ella kata Sri Ayuthaya tu so-so je..dia dah pegi dlu, n tak teringin nak pegi lg..tp kalau kita nak pegi gak..nnt kita gi lain hari without diorang la ek?