Friday, February 12, 2010

quickies . .

last two weeks mmg sgt memenatkan. byk benda aku nak cite n komen. tp for now. aku rase otak aku dah overload.

1. eversince last week, aku cume tido 2-3 jam sahaja setiap hari, sbb nak kejar dateline. kekurangan waktu tido aku tampungkan dgn tido dlm bas, lrt atau teksi. 

2. hari selase lepas, kepenatan aku yg tak cukup tido, tp byk aktiviti seharian menyebabkan otak aku jadi kurang rasional dan akhirnye aku meluahkan rase stress nie kat mr.h yg telah aku larang drpd menghubungi aku.

3. aku sms mr.h bukan sbb aku rindu. cume aku rase sure korang ade suatu ketika tu tetibe ade suatu rase yg sgt kuat nak cakap dgn that specific somebody.

4. aku bukan saje bersms, malah turut diikuti suatu pertemuan yg tak dirancang. alhamdulillah, perasaan yg membuak2 dulu dah makin dpt dikawal. aku cume nak memastikan perasaan aku saje.

5.  kerja ditangan masih berbaki 10% utk disiapkan, tp dah ade kerja baru menanti. tetibe aku rase hati aku makin jauh dari sini. mungkin aku patut ikut perancangan abah utk mencari pekerjaan dgn bantuan kawannye.

6. semalam aku tgk 'semanis kurma' . tajuk - gadai dara bukti cinta. aku ske dgn pesanan ustazah bahiyah. dlm bercinta, kite kena elak 4 P. 

7. Jgn Pandang lebih2 . nanti rase nak Pegang. pastu teringin nak Peluk. dan akhirnya jadi Perzinaan.

8. H.M Tuah pun bagi suatu pesanan yg bagus dan mmg meninggalkan kesan dihati aku.Sebelum nak bercinta, pastikan kite dah ade 5 cinta nie. cinta kepada allah. cinta kepada nabi dan rasul. cinta kepada ibu bapa. cinta kepada ilmu pengetahuan. dan akhirnya cinta pada diri sendri. dan kalo rase ade berbaki lagi rasa cinta tu. bagilaa skit pada org lain. 

9. cuti raya cina nie aku sgt free. dan aku sebolehnye nak biarkan je aku free waktu tu. sbb aku nak tido dan tido dan tido dan tido. mungkin kalo dah puas tido, aku sambung stadi dan mendobi.

10. semalam bos aku bgtau aku still diperlukan utk membantu dept  diorg. seriusli aku dah tak terkata.  dan seriusli aku nak kena cari keja tpt baru. dasar job hoppers.

11. atau mungkin aku kena konsider buat bisnes sendiri?

12. cakap pasal bisnes, salah seorang sahabat aku baru2 nie ade launch her own online shopping website. silelaa jenguk di Nia Cabin.

13. bbq pertama bersama2 rakan2 terdekat had been fixed this 20th. aku nak ajak someone, just purely sbb nak borak2 dan ajak die hangout. tp mungkin die takan percaya kot. sbb mungkin die rase die hot. so takpelah. kalo nak kuar dgn hot stuff, kenalah jadi hot stuff gak.

14. aku masih belum dpt escort utk kenduri kazen. bulan 5 dah menghampiri nie. no strings attached. commitment free. just teman aku dan berbasa-basi dgn family aku je. upah? makan chili's sudah. :P

p/s: application thru email saje..:p

6 comments:

Soraya Zainal said...

nak chillisss....

no commitment, aku boleh berbasa basi, boleh layan orang tua. tade sape marah kalau aku escort ko..

eh, pompuan pon bole kan? hehe

HafizChan said...

my rate is in Euro...keh keh keh

naTea said...

sue: haha..too bad ko bukan senjata terbaik utk menangkis killer question dr makcik2 tersayang..lol

hafiz: yela2..euro pun euro laa..theme pink orange..english garden wedding..ade berani ? :P

HafizChan said...

setakat pink...aku tarak hal la punya

naTea said...

haha..cool..:p

naTea said...

hafiz..jgn lupe tempah baju k..kenduri bulan 5.. :P