Thursday, January 07, 2010

skandal ke? ep.2

walaupun rase seronok ade something yg buat aku motivate nak g tpt client. tp sebenarnye aku tak bape ske dgn keseronokkan nie..sbbnye..nnt kalo pg client lain..dah tadek benda2 camnie..dan buat aku asyik teringat2..

tp yang paling tidak menyedapkan hati adelaa bile pagi nie..aku sendri yg ternanti2 bile en.h akan lalu depan bilik kaca tu..smp sakit leher aku..sbb cepat sgt bergerak tiap kali aku dgr ade derap kasut org berjalan..

dan bile en.h yang betul2 lalu.. jadilaa keadaan aku terpandang die..dan die plak tgh pandang aku..mcm aku mmg ternanti2 (which is mmg pun).. tak terkata..tp masing2 hanye tersenyum..ade org yang tak betul kat sini!!

ptg tu..aku sengaja panggil en.h masuk sekejap kedlm bilik tu..tujuannye..nak mintak tolong bukakkan air mineral yg tak dpt aku dan junior2 ku bukak dr pagi tadi..dah die sorang je yg aku kenal..terpaksalaa kan..sebelum kuar sempat lagi die bertanye..

en.h: audit smp bile? next week kan?
aku: a ah..next week..
en.h: next week ye..kalo camtu takpelah..
aku : ape yg "takpelah" tu?
en.h: boleh lagi laa saye nak pandang2..(dan terus tutup pintu)
aku: aaaaaaa? (sweet ke? aku rase darah naik ke muka waktu tu)

ade rase cam dah ter'smitten' lak dgn en.h . . just sgt hesitate.. sbb tak dpt dikenalpasti status en.h . . soo.. skang nie ape2 je junior aku cakap.. aku cume cube meletakkan diri aku dlm keadaan denial . . 

2 comments:

hafizshinchan said...

dia g gym tak?
dia dressing?
rambut rapi?
gay?

eheheh, saje nak bakar skit

naTea said...

die g gym..gym kat ofis die..
dressing die smart..
rambut rapi..
gay? errrr...pas buat ceklist ko baru aku pasan aku tak wat analisis GAY lg utk die..

tak perlu kot..sbb first impression aku tadek rase curiga..hahaha..

bakar ape? bakar ayam bbq? :p