Thursday, October 29, 2009

temu bual di sri rampai

aku budget nak bangun kul 6.45 pg. .tp aku biarkan je alarm aku snooze. .seb baik tak terlajak byk..pastu siap bermamai dlm bilik air plak..sampai idea aku nak kuar umah 7.30 dh berganjak ke 7.50. .aku dah cuak sbnrnye. .tp aku redha je laa. .naik bas smp coliseum. .jln laju gile ke putra lrt. .smp kat stesen yg aku nak pegi..naik cab..alhamdulillah smpt smp 15 min awal b4 sesi aku start..isi borang..n then masuk bilik temu bual. .yeah..another round of interview session . .aku mmg akan sentiasa ade perasaan nervous . .everytime aku jumpe org baru or bile aku nak buat something yg bodoh. .so..pas 10 min, aku baru abis warm up. .the rest aku dah ok. .the firm seems fit me. .tp the pay so so. .memandangkan aku ade byk komitmen. .aku kena gaklaa stat keja asap..yg selebihnya. .semoga Allah permudahkan utk aku . .amin

2 comments:

ella said...

oii good luck! dpt keje banje la kitorg mkn chilis. insyaallah makin bertambah rezeki ko.. :p

naTea said...

arigato! aku belanje mkn nasi lemak jelah..:P tgh saving for korea nie ..