Thursday, December 10, 2009

snowy KL

setelah beberapa hari dilanda mimpi yg pelik2 kembali, akhirnye semalam aku rase lega dan puas tido..sbb mimpi dah tukar version lain..korang nak tahu version ape? aku mimpi KL dilanda dan diselimuti salji..huhuhu..
mmg real laa..siap aku dpt pegang salji tu..miahahhahah.. mungkin petanda yg aku bakal pegi ke tempat yg bersalji.. hahaha (cepat2 laa air asia dpt lesen nak g seoul!)

Image info:
Larisa, Greece - City with snow in winter from Wikimedia

2 comments:

hafizshinchan said...

kat pavilion tadik ada salji gak...salji keluar dari bumbung kat main door...kagum kejap aku, macam kat oslo gituuuuuuuu uolssss kelas khannnnnn

naTea said...

yup! kat pavilion ade salji..tiap mlm around 8++ je ade..bestnye! aku baru nak pegi next week..mmg kelas! ko g pavi beli jco ke..or cuci mate or beli hadiah kmas?